instagram

3 Ocak 2017 Salı

WATSONS BİRA ÖZLÜ SAÇ BAKIM MASKESİ, HACİM VEREN MASKE

                       



herkese merhaba  :)  bugün size dibine kadar bitirdiğim fakat çok bereketli bir ürün  olan watsons ın kendi markası olan bira özlü saç bakım maskesinden bahsedeceğim. 
Ben bu maskeyi geçen mayısta almıştım aralık ayında bitirdim. Tabi ki arada başka  ürünler kullandım ama yine de çok bereketli kocaman bir ürün. Kendileri 500 ml.
Maske saçlara yumuşaklık ve hacim vermek için üretilmiş. Evet başka öyle uçuk kaçık vaatleri yok :) O yüzden bende böyle ürünleri seviyorum ne için aldıysanız onu veriyor. 

Ben bu ürünü saçlarım inceldiği zaman (dökülmeye başlayınca ) , düz kullanacağım zaman ya da saçlarımı güçlü hacimli göstermek istediğim zaman kullanıyorum. Gerçekten de az olan saçlarımı hacimli ve çokmuş gibi gösteriyor. 
Birde yumuşatma özelliği var ama bence o hacim vermesi kadar iyi değil. Yine de hakkını yemeyelim çünkü benim saçlarım çok yıpranmış olduğu için verdiği yumuşaklık saçlarıma yetmemiş olabilir.  Ben bu maskeyi kullandığımda saçlarımı daha güçlü hissediyorum.
Bu maskeyi ben haftada 1 yapıyordum çünkü saçımı fazla yormasın istedim yanı sıra onarıcı maskelerde kullandığım için. Ama siz isterseniz haftada 2 defa kullanabilirsiniz ama bence 3 ü bulmasın. 
Maskeyi uygularken saç diplerine değdirmekten korkuyorum fakat arada uyguladığımda oldu ama korkulacak gibi dökülme olmadı. Tavsiyem şu bir defa deneyin saç diplerinize uyguladığınızda aşırı dökülme olmuyorsa uygulanmasında sakınca yoktur. Ben hacim diplerden başlasın istediğimde diplerine uyguluyordum. 
Son olarak saçta diğer saç maskelerine oranla daha az dökülme yapıyor.

Gelelim fiyatına bence 500 ml bir ürün için gayet uygun ben o zaman 10 liraya almıştım galiba ama şuanda 12 lira yada 13 lira olması lazım. Watsonsın 1 alana 1 bedava yada indirimlerinde denk gelirseniz çok ucuza getirimiş olursunuz. Önümüz sevgililer günü indirim yakın :)
Bu maskeyi  http://www.watsons.com.tr/ de bulabilirsiniz.

 Yazımı beğendiyseniz lütfen beğenmeyi, bloğuma katılmayı ve  beni instagramdan https://www.instagram.com/guzelkadinolalim/ takip etmeyi unutmayın. 

2 yorum:

  1. bendeki hala banyoda sürünüyor o kadar fazla ki bitiremiyorum..

    YanıtlaSil

Giyiver.com Alışverişim

Herkese merhaba öncelikle şunu söylemek isterim internetten alışveriş olayına karşı çok tedirginim özellikle kıyafet ve ayakkabı konusunda. ...