instagram

8 Ocak 2017 Pazar

HIMALAYA HERBALS NEEM MASK (SİYAH NOKTALAR İÇİN MASKE ) ve RITUEL DE BEAUTY BURUN BANDI

Hepimiz için en büyük sorunlardan biri siyah noktalar elbetteki. Bende özellikle burnumun üzerinden çok fazla şikayetçi idim. Fakat şu anda %70 oranında kurtuldum diyebilirim. Nasıl derseniz 20 tl gibi ortalama herkesin ulaşabileceği bakım ürünleri ile. Şimdi bir bakalım nasılmış :) Öncelikle  Gratis e gidip bir himalaya neem mask edinip ardından cıkışta Bim e uğrayıp Rituel de Beaute nin siyah noktalar için olan burun bandını alacaksınız. Maskenin indirimsiz hali 12 tl. Burun bandı ise 4 tl olması laazım. Bunların tipi nasılmış bir bakalım aşağıya :)
Şimdi  bunların nasıl uygulanıp etkisini göreceğiniz konusunda püf noktalara gelelim.

 1) Öncelikle bu maskeyi banyoya girip cildimizi biraz yumuşatıp , temizleyip ve banyo buharından gözeneklerimizi açtıktan sonra kullanmalıyız ki etkisini daha derinden hissedelim. 

2) Banyodan çıkar çıkmaz yüzümüzde siyah nokta olan bölgelere uygulayıp 15-20 dk KURUYANA kadar bekliyoruz. 

3) Hemen ardından cildimizi soğuk suyla bir bez yada sünger yardımıyla temizliyoruz. Özellikle soğuk su kullanmalıyız ki açılan gözeneklerimiz biraz olsun daralsın ve yeniden içine derinden toz,kir toplamasın. 

4) Hemen ardından burun bandını nemli burnumuza uyguluyoruz ( gözeneklerimiz hala biraz açık durumda iken ) ki maskenin etkisiyle açılan gözeneklerden siyah noktaları çekip alalım.

* Eğer burun dışında başka bir yerde siyah noktanız varsa burun bandını keserek diğer bölgelere uygulayabilirsiniz. (cildiniz çok hassassa bunu denemeyin )

5) En önemli noktalardan biri cildi temizledikten sonra gözenekli bölgeyi sıkılaştırıcı ürünler kullanmak çünkü açık kalması tamamen sorunumuzu büyütecektir. Bunun için sıkılaştırıcı tonik, yüzde yüz gül suyu kullanın. Yada buzun cildi sıkılaştırma özelliği vardır. Sorunlu bölgelerde buz gezdirin.

* Bir de ilk uygulamada sonuç almazsınız en 4 kez uygulamış olmanız gerekir maskeyi. Haftada 2 defa kullanın maskeyi  zaten arkasında yazıyor nasıl kullanılacak. Fakat burun bandını 10 günde 1 kullanın çünkü burun bandının fazla kullanımı gözenekleri daha fazla açar. 
* En önemli olanlardan biri de maske de bantta cildi çok kurutuyor. Bu yüzden önleminizi alın ve ardından nemlendiricinizi kullanın özellikle kuru ciltler için söylüyorum.



Son olarak size burun bandından çıkanları göstereyim.
umarım yardımcı olabilirim. Eğer size daha da ekonomik ve hemen evinizde yapabileceğiniz tarifler vermemi istiyorsanız buraya ve instagram hesabıma yorum bırakmanız yeterli. Lütfen abone olmayı unutmayın ki bende sizden güç alıp yoluma daha kuvvetli devam edeyim. Sevgilerimle



#siyahnokta #neemmask #himalayamask #ritueldebauty

1 yorum:

Giyiver.com Alışverişim

Herkese merhaba öncelikle şunu söylemek isterim internetten alışveriş olayına karşı çok tedirginim özellikle kıyafet ve ayakkabı konusunda. ...