instagram

13 Şubat 2017 Pazartesi

MECREA.COM AYAKKABILARIM

merhaba kızlarcım :) nasılsınız ?  
 hepimiz deliler gibi ayakkabı tutkunuyuz biliyorum. bende bugün mecrea.com dan gelen ayakkabılarımla ilgili bir kaç detay vermek istedim. öncelikle tercih ettiğim ayakkabı süet bir bottu :) hemen fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. 



bu yazım bir ön fikir olması açısından ayakkabıyı henüz giyemedim baş parmağımı incittiğim için ama topukları kalın olduğu için giyimi rahat , kullanışlı. Bir diğer detaydan bahsedecek olursak ürün   www.mecrea.com daki görselin aynısı gibi geliyor ve kapıda ödeme seçeneği var. Ürünü 1-2 gün içinde hemen yolladılar. İlgili  bir site ben instagram üzerinden iletişim kurdum ve çok kibar bir muamele gördüm. Bence alışveriş yaparken de en önemlisi gerçekten , kibarlık. 
Ayakkabıyı biraz kullanıp hassasiyetinden ve diğer noktalarından bahsedeceğim. Buraya kadar her durumdan memnun kaldım fazlasıyla ayrıca sitede çok fazla indirim oluyor. Mutlaka bakmanızı öneririm. Ayrıca marka trendyol, morhipo gibi alışveriş sitelerinde de yerini almış durumda  :) Siteyi incelemek isterseniz linki aşağıya bırakıyorum. Sorularınızı yorum olarak bırakabilir yada instagramdan beni @guzelkadinolalim adıyla aratıp dm atabilirsiniz. 

6 yorum:

  1. Güle güle kullan :) Bende bu sezon bu tarz botlara çok taktım. :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım çok şık:))

    YanıtlaSil
  3. Ay bayıldım ben çok güzeeller bunlar.https://tembelprenses.blogspot.com.tr/ Bu arada benim sitem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende takibe aldım seni ☺️

      Sil

Giyiver.com Alışverişim

Herkese merhaba öncelikle şunu söylemek isterim internetten alışveriş olayına karşı çok tedirginim özellikle kıyafet ve ayakkabı konusunda. ...