instagram

7 Aralık 2016 Çarşamba

REVOX AT KUYRUĞU ŞAMPUANI


selam olsun hepinize günün yazısı yine saç bakım ürünlerinden uzama etkili revox şampuan. Bu şampuan en çok merak edilen şampuanlardan biri bende çok merak ederek deneyimleme şansı buldum. 
Hemen şampuanın vaatlerine geçiyorum. 
* İçeriğindeki salisilik asit sayesinde saç dökülmelerine neden olan pek çok sebep sebep nedeni ile saç köklerine yeterli oksijen ve besinlerin ulaşmasına engel olan dahili ve harici radikallerin olumsuz etkilerini içieriğinde bulunan ve  tümüyle bitkisel olan horse tail complex ile engeller. 

Saç derisindeki pullanma,kaşıntı ve kuruluğun engellenemsine yardımcıdır. 
 Saçlı deriyi temizler , arındırır, ihtiyacı olan bakımı sağlar.  
İçeriğinde bulunan Pisum Sativum Sprout Extract ile yeni saç büyümesine yardımcı olur.

Peki bendeki etkilerine gelecek olursak benim saçlarım uzamayan , cılız , cansız ve hacimsiz bir saç.
Uzamanya etkisi olmadı diyemem düzenli kullandığımda saçlarım %30 daha hızlı uzama etkisi gösterdi. Bebek saçlarımın büyümesine dolayısıyla da etkisi oldu. Şampuanın ferah , temiz bir kokusu var. 400 ml olmasına rağmen oldukça bereketli 1 aydan fazla rahat götürür sizi. Yapısı yoğun jel kıvamında ve renksiz. 

Saç dökülmesini önlemesi en büyük vaatlerinden ve evet gerçekten içten gelen bir probleminiz yoksa azaltıyor ama tamamen kesmiyor. Bunu da tamamen kesecek bir şampuan sanırım yoktur. Bu yönden de başarılı buldum.

Şampuan saç derisini ve saçları kurutuyor yağlı saçların çok seveceği bir şampuan. Kuru saça sahip saçların seveceğini sanmıyorum daha çok kurutup pullanma ve kaşınma yapabilir. benim saçlarım normal 3.gününde yağlanmaya başlar. Ben etkisini sevdim yağlandırmamı geciktirdi 1 günde olsa. Duştan sonra saçlarımı kurutunca saçlarımı sanki bir maddeyle çerçevelemiş gibi saç telimi kalınlaştıran bir his bırakıyordu buda  benim çok hoşuma gitti çünkü saçlarımı daha hacimli ve kalın telli gösteriyordu. Ve saçlarımı düzleştirici etkiside vardı fönle birlikte. 

Benim deneyimim bu şekilde oldu. Bir daha alır mıyım indirimde bulursam elbette alırım . Normal fiyatı ml e göre biraz tuzlu. Aşağıya içeriğini bıraktım . Ürün eczanelerde ve www.gratis.com.tr  lerden bulabilirsiniz. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Hoşçakalın.. 


4 yorum:

  1. şampuanı severek kullanmıştım yine alabilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sevdiim evet alınabilir tekrar :)

      Sil
    2. bu arada bloğunuzu ebru çelik adıyla takibe aldım :)

      Sil
  2. 400 ml 1 ay demişsiniz de , yazım yanlışı mı yaptınız yoksa bir terslik var gibi :) 350 ml şampuanlar bile 2 ay gidiyor

    YanıtlaSil

Giyiver.com Alışverişim

Herkese merhaba öncelikle şunu söylemek isterim internetten alışveriş olayına karşı çok tedirginim özellikle kıyafet ve ayakkabı konusunda. ...