instagram

3 Aralık 2016 Cumartesi

BADE NATURAL DAILY MOISTURIZING BALM-GÜNLÜK NEMLENDİRİCİ BALM


Merhaba bebekler :) nasılsınız ? iyiyim ben  <3  bugünkü konuğumuz bade naturalin bu haklı övgüyü hakedecek olan günlül nemlendirici balmı. Ayıla bayıla koklaya mıncıklaya kullandığım bir krem. Kapağı açıyorsunuz sanki bitki yağlarını karıştırmışsınız gibi bir koku yayılıyor. Baştan söyleyeyim gerçekten doğal ve temiz içeriği var.


kokusundan rahatsız olacağınızı sanmıyorum ki zaten rahatsız edici değil dediğim gibi bitkisel yağlar kokuyor. İçinde mikrotanecikler var fakat elinize alıp yüzünüze sürdüğünüzde cildinizin ısısıyla birlikte yavaşça eriyor. Çok yoğun, yağlı bir yapısı var. Açıkçası beni korkutmuştu başta bu kadar yağlı bir ürün yüzümü ne hale getirir diye. Ben karma ciltliyim fakat elimdeki krem normal ciltler için. Buna rağmen yüzümü temizleyip her gün düzenli bir şekilde masaj yaparak uyguladım. Başta yüzünüzde yağlı bir his bırakıyor gibi 2-3 dk boyunca masaj yaparak yedirdiğinizde cildiniz ürünü emiyor ve ışıldamaya başlıyor. Nemlendirmesini çok başarılı buldum. Evde olduğum her gün sabah ve akşam uyguladım. Yoğun makyaj yapacağım günlerde kullanmayı tercih etmedim. Fakat bu krem ve bir önceki postumda paylaştığım yüz lifleri sayesinde çok şükür ki bu sene pul pul dökülmeler yaşamıyorum :) Sivilcelenme sorunu asla yaşamadım. 

          Dediğim gibi karma cildim var ama bu kadar yoğun yapısına rağmen hiç sorun yaşamadım. Sabah uyandığımda aydınlık ve neme doymuş bir cilde uyandım hep. Gelecek aylarda elimdeki ürünler bittiğinde markanın yüz yıkama jeli , tonik ve serumunu almayı düşünüyorum. Çünkü gerçekten keşfedilinirse insanların çok büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum. İçeriğini aşağıya bırakıyorum sizde ürünleri incelemek isterseniz  http://www.badenatural.com/?sayfa=anasayfa adresine tıklayabilirsiniz.  Beni instagramdan takip etmek isterseniz guzelkadinolalim adıyla aratmanız yeterli. Umarım yazımı beğenmişsinizdir. 
Sevgiler




2 yorum:

  1. Ya ben de karma cildimden korktum sivilce yapar diye annemin cildi çok kuru ona verdim kullanması için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 2 aydır kullanıyorum çok ciddi sivilcelerle sadece 2 kere karşılaştım ☺️ Cildim karma ama öyle bir sorunla karşılaşmadım

      Sil

Giyiver.com Alışverişim

Herkese merhaba öncelikle şunu söylemek isterim internetten alışveriş olayına karşı çok tedirginim özellikle kıyafet ve ayakkabı konusunda. ...